Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük başarılara imza atacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek hayırlı kapıların açılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek kırgınlık yaşanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments