Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belirli bir gün görmek

Rüyada belirli bir gün görmek

Rüyada belirli bir gün görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir gün gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Rüyada belirli bir gün görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir zaman görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada belirli bir saat görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına inanılır.

Rüyada belirli bir tarih görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet eder.

Rüyada gün batımını görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret eder.

Rüyada geçmiş günleri görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada güneşli günde kar görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, aydınlığa çıkılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gün sayısı görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments