Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belirli bir zaman görmek

Rüyada belirli bir zaman görmek

Rüyada belirli bir zaman görmek sorununu kolayca çözeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, ümitsizliğe, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada belirli bir zaman gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada belirli bir zaman görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, işinin başından ayrılmayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada belirli bir tarih görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada belirli bir saat görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Rüyada belirli bir gün görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Rüyada eski zamanlara gitmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski zaman evi görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments