Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmiş günleri görmek

Rüyada geçmiş günleri görmek

Rüyada geçmiş günleri görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, iflasın eşiğine geleceğine, kem gözlere gelineceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş günleri gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada geçmiş günleri görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, aralarından su sızmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi geçmişini görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişten birini görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek şifa ve ilaç bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments