Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belirli bir tarih görmek

Rüyada belirli bir tarih görmek

Rüyada belirli bir tarih görmek hastalıklarının iyileşeceğine, güzel işlere imza atacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir tarih gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada belirli bir tarih görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Rüyada belirli bir zaman görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir gün görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belirli bir saat görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işbirliği içinde olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tarih görmek mal ve varlık sahibi olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, rızıksız kalacağına yorulur.

Rüyada tarih kitabı görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tarih sınavı görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada tarih eser görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hüsrana uğrayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments