Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşli günde kar görmek

Rüyada güneşli günde kar görmek

Rüyada güneşli günde kar görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada güneşli günde kar gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Rüyada güneşli günde kar görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşli gün görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bütçesinin daralacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı bir gün görmek ticarette ilerleyeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gün batımı izlemek ev taşımaya, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada geçmiş günleri görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada gün saymak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir gün öncesini görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments