Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün sayısı görmek

Rüyada gün sayısı görmek

Rüyada gün sayısı görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada gün sayısı gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar kanalıyla para kazanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada gün sayısı görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gün batımı izlemek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada her gün aynı insanı görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, anne ve baba duası alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada her gün bebek görmek rakipleri mağlup edeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalettir.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek yükünün azalacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada karlı bir gün görmek bol dua edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geçmiş günleri görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments