Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belirli bir saat görmek

Rüyada belirli bir saat görmek

Rüyada belirli bir saat görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendini toparlayamayacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada belirli bir saat gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada belirli bir saat görmek çok eğleneceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sorumlulukların azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir gün görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalettir.

Rüyada belirli bir tarih görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada belirli bir zaman görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada saat kaybetmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada kol saatini kaybetmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saati görmek akıllı adımlar atacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz saat hediye almak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments