Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün batımını görmek

Rüyada gün batımını görmek

Rüyada gün batımını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, planlarının bozulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gün batımını gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Rüyada gün batımını görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada gün batımı izlemek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sayılı gün görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gün doğumu görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada bir gün öncesini görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah için gün almak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir gün görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments