Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belini ince görmek

Rüyada belini ince görmek

Rüyada belini ince görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada belini ince gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada belini ince görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada belinde sivilce görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada bir kadının beline sarılmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet eder.

Rüyada beline dövme yaptırmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Rüyada beli ağrımak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, küs kimselerin barışacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada beli bükülmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Rüyada birine belinden sarılmak maddi anlamda rahatlamaya, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments