Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının beline sarılmak

Rüyada bir kadının beline sarılmak

Rüyada bir kadının beline sarılmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorunların tarihe karışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının beline sarılmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada kadının beline sarılmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Rüyada bir kadının beline sarılmak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, toparlanacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments