Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beli ağrımak

Rüyada beli ağrımak

Rüyada beli ağrımak para yatıracağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, tamamlanmadan kalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada beli ağrımak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada beli ağrımak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek ferahlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada belin ağrıdığını görmek önünün kapanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Rüyada başı ağrımak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada bir yeri ağrımak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, aynı karşılığı alamayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments