Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde sivilce görmek

Rüyada belinde sivilce görmek

Rüyada belinde sivilce görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada belinde sivilce gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerine, ortaklıklara veya ilişkilere açık olmalısınız.

Rüyada belinde sivilce görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada belini görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, tüm keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada beline ip bağlamak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada belinde silah olmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline dövme yaptırmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada beline kuşak sarmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belinde bıçak taşımak en çetin zorlukların aşılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Rüyada silahı beline koymak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hatalarını fark edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments