Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline dövme yaptırmak

Rüyada beline dövme yaptırmak

Rüyada beline dövme yaptırmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, başarısızlığa düşeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Rüyada beline dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada belinde dövme görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beline dövme yaptırmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada beli ağrımak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yeni iş kollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada belinden sarılmak sinirlerinin yıpranacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin belinin kırıldığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada silahı beline takmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulur.

Rüyada belinde silah olmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline ip bağlamak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments