Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beli bükülmek

Rüyada beli bükülmek

Rüyada beli bükülmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maneviyata yöneleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beli bükülmek gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada beli bükülmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Rüyada belinin büküldüğünü görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bükme yemek sermayesini kaybedeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Rüyada büket çiçek görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi belini görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada belinde sivilce görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline dövme yaptırmak kötü günler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments