Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine belinden sarılmak

Rüyada birine belinden sarılmak

Rüyada birine belinden sarılmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, iyi geçineceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işarettir.

Rüyada birine belinden sarılmak gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Rüyada bir kızın beline sarılmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının beline sarılmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada kadının beline sarılmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinden sarılmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada birine belinden sarılmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments