Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı beline takmak

Rüyada silahı beline takmak

Rüyada silahı beline takmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkılacağı bir haber almaya alamet eder.

Rüyada silahı beline takmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada silahı beline takmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada beline silah takmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına tabir olunur.

Rüyada birinin belinde silah görmek masumluğunu ispat edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada belinde silah görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada belinde silah olmak aylık gelirinin artacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahı beline koymak çok daha mutlu olunacağına, evlatlarından memnun olacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments