Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline silah koymak

Rüyada beline silah koymak

Rüyada beline silah koymak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beline silah koymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Rüyada beline silah koymak işinde büyük zaferler elde edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Rüyada silahı beline koymak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayı beline koymak asil kimselerden çıkacağına, bir anda yükseleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada elini beline koymak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet eder.

Rüyada beline silah takmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin belinde silah görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Rüyada belinde silah olmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments