Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayı beline koymak

Rüyada tabancayı beline koymak

Rüyada tabancayı beline koymak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalettir.

Rüyada tabancayı beline koymak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada tabancayı beline koymak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinde tabanca görmek isabetli adımlar atılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada belinde tabanca taşımak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kapanan kapıların açılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline tabanca takmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada beline silah koymak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini beline koymak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada silahı beline koymak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belinde kıl görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments