Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini beline koymak

Rüyada elini beline koymak

Rüyada elini beline koymak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada elini beline koymak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada elini beline koymak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayı beline koymak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline silah koymak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahı beline koymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına tabir olunur.

Rüyada elini kalbine koymak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada el koymak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada kızın beline sarılmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada belinden yaralanmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments