Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzını yara görmek

Rüyada ağzını yara görmek

Rüyada ağzını yara görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir araya geleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ağzını yara gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada ağzı yara olmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, aşının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzının içinde yara görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzında yara görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ağzını yara görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, maddi kayba uğrayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada ağzı yara görmek kariyerinde atılım yapacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments