Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek kuş gibi hafifleyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada birinin ağzında yara görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, uzun sohbetler edeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzın içinde yara görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, mevkilerinin yüksek olacağına inanılır.

Rüyada ağzı yara görmek karşılığını bulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ağzının içinde yara görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ağzı yara olmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments