Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işarettir.

Rüyada göğsünün ağrıdığını gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulur.

Rüyada göğsü ağrımak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişini ağrıdığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Rüyada kulağı ağrımak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına rivayet eder.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ayağı ağrımak yeni bir işe geçiş yapılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rütbe edineceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments