Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinin ağrıdığını görmek

Rüyada belinin ağrıdığını görmek

Rüyada belinin ağrıdığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, tamamlanmadan kalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada belin ağrıdığını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Rüyada beli ağrımak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin can derdine düşeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş ağrıdığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kalbi ağrımak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı ağrımak çok mutlu ve sevinçli olacağına, ömrün uzun olmasına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments