Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belin ağrıdığını görmek

Rüyada belin ağrıdığını görmek

Rüyada belin ağrıdığını görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada belin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada belin ağrıdığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beli ağrımak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çıkış yolları bulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada sırtı ağrımak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka birinin dişinin ağrıdığını görmek sağlığının da bozulacağına, dişe diş savaşacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir yeri ağrımak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments