Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, can sıkıcı haberler almaya, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada kalbi ağrımak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine inanılır.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek rahatlığa ereceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek onlara galip geleceğine, işlerinin başarılı olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kolu ağrımak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Rüyada kulağı ağrımak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments