Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri ağrımak

Rüyada bir yeri ağrımak

Rüyada bir yeri ağrımak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet eder.

Rüyada bir yeri ağrımak gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada bir yeri ağrımak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada belin ağrıdığını görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada gözü ağrımak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments