Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beklediğini görmek

Rüyada beklediğini görmek

Rüyada beklediğini görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beklediğini gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada trafikte beklemek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zararını tamamen kapatacağına işarettir.

Rüyada hastane kapısında beklemek çok iyi giden işlerin duracağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet beklemek dileklerinin de kabul olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada yemek beklemek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü beklemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada durakta beklemek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini beklemek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, zorluklarının biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments