Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi beklediğini görmek

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, heveslerin söneceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kendisine gelemeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada birinin sizi beklediğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada size gülen birini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, rahat bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işinde büyük başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sizi seven birini görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin size güldüğünü görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hayatının başarılarla dolacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments