Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet beklemek

Rüyada kıyamet beklemek

Rüyada kıyamet beklemek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet beklemek gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti beklemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününü beklemek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet beklemek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments