Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini beklemek

Rüyada ölen birini beklemek

Rüyada ölen birini beklemek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, dikkat çekeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yıkılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini beklemek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada cennetin kapısında beklemek mutlu olmanın yollarını bulacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini beklemek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada asansör beklemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulur.

Rüyada ikiz bebek beklemek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada istasyonda beklemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada devlet dairesinde beklemek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iftarı beklemek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments