Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durakta beklemek

Rüyada durakta beklemek

Rüyada durakta beklemek bolluk ve bereket yaşayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada durakta beklemek gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Rüyada durakta beklediğini görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada durakta beklemek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine inanılır.

Rüyada durakta araba beklemek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış durakta inmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, iş hayatında saygı göreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada son durak görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tren durağı görmek malının ve parasının çoğalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüs durağı görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işarettir.

Rüyada durakta görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments