Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada yemek beklemek

Rüyada sofrada yemek beklemek

Rüyada sofrada yemek beklemek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada yemek beklemek gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada sofrada yemek beklemek mutlu olacağına ve güleceğine, yüzünün hep güleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeklerle dolu sofra görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofrada çok yemek görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada sofrada yemek görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak sevgi dolu haberler alınacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, dertlerin sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofrada ekmek yemek işlerin başına geçeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada biriyle aynı sofrada yemek yemek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments