Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafikte beklemek

Rüyada trafikte beklemek

Rüyada trafikte beklemek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına inanılır.

Rüyada trafikte beklemek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada trafikte beklemek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, önemli sorumluluklar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının trafik kazası yaptığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, toparlanacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafiğin ortasında kalmak sorunlarının ortadan kalkacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, layık olduklarına sahip olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının trafik kazasında öldüğünü görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet eder.

Rüyada bir trafik kazası görmek başarı elde edeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek kendini çok iyi hissedeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments