Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü beklemek

Rüyada ölüyü beklemek

Rüyada ölüyü beklemek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü beklemek gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Rüyada ölünün yanında beklemek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada ölü birini beklemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü beklemek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ölü beklemek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başında beklemek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada bir kızı beklemek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde beklemek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, zorlukları aşacağına işaret eder.

Rüyada uçak beklemek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments