Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane kapısında beklemek

Rüyada hastane kapısında beklemek

Rüyada hastane kapısında beklemek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, herkesten ileriye gideceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada hastane kapısında beklemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada hastane kapısında beklemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede sıra beklemek moral olarak çok iyi hissedeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada hastanede beklemek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet eder.

Rüyada hastane önünde beklemek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada hastanede doktor beklemek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada kapı önünde beklemek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami kapısında beklemek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennetin kapısında beklemek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments