Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının içinde cam görmek

Rüyada ağzının içinde cam görmek

Rüyada ağzının içinde cam görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ağzının içinde cam gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Rüyada ağzının içinde cam görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak aile içinde saadetinin artacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak koyu sohbetler edeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, düşmanlarını alt edeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments