Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işarettir.

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından cam çıkarmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırığı kusmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments