Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kazancının epey düşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçası görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işarettir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından cam çıkarmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, dişe diş savaşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments