Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, toparlanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak çok sayıda borca gireceğine, dertlerinden arınacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak hoş olmayan sözler işiteceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ağzından cam çıkarmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments