Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında cam kırıkları görmek

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çok güzel işlere gireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam kırıkları gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatından çıkaracağına, emeğinden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada camı kırık araba görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırık görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, yokluğa düşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam şişe görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments