Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek işlerini hafifleteceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yüzlerin asılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada ağzında cam kırıkları görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, işsizseniz işe gireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalettir.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek yol göstereceğine ve şifa olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada camları kırık ev görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam yemek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret eder.

Rüyada cam kırığı görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments