Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak zarara uğrayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, ailesinden hayır göreceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir an da çok fazla şeyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçası görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet eder.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada ağzından cam çıkarmak küslerin ve kırgınların barışacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments