Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından cam parçası çıkmak

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet eder.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçası görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına tabir olunur.

Rüyada cam parçalarına basmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ailesinin de büyük olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cam parçaları görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm parasını kaybedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments