Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek tabutu görmek

Rüyada bebek tabutu görmek

Rüyada bebek tabutu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada bebek tabutu gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada bebek tabutu taşımak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, müjdeli haberle geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada küçük bebek tabutu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada bebek tabutu görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada tabutun yandığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Rüyada canlı insanı tabutta görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yusuf

Rüyamda bir iş hanindan çıkmaya çalışıyordum fakat bir türlü çıkışı bulamıyordum.merdivenlerden çıkarken fark etmeden bir bebek tabutuna çarptım ve tabut düştü.tabutun üstünde yeşil bir örtü vardı ve üzerinde dua yada ayet yazan arapça yazılar vardı ama ne yazdığını bilmiyorum.tabut açılmadı ancak içinden su aktığını gördüm