Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içinde bebek görmek

Rüyada tabutun içinde bebek görmek

Rüyada tabutun içinde bebek görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada tabutun içinde bebek gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde birini görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, borcunun kalmayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, korkularının üzerine gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments