Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek tabutu taşımak

Rüyada bebek tabutu taşımak

Rüyada bebek tabutu taşımak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunların üstüste geleceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Rüyada bebek tabutu taşımak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin tabutunu taşımak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak maddi ve manevi olarak sevineceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada tabutu taşımak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, durumun değişmesine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak gelirinin de garanti altında olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, dünyasının iyileşmesine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tabutu tek başına taşımak sevinileceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, sorunsuz geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments