Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bebek tabutu görmek

Rüyada küçük bebek tabutu görmek

Rüyada küçük bebek tabutu görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine yorulur.

Rüyada küçük bebek tabutu gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada küçük bebek tabutu görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük tabutlar görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, borcunun çok olacağına, ümitlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kazancının hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük bebek taşımak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine inanılır.

Rüyada iki küçük bebek görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada küçük bebeğin konuştuğunu görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments