Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı tabutta görmek

Rüyada arkadaşı tabutta görmek

Rüyada arkadaşı tabutta görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı tabutta gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Rüyada arkadaşını tabutta görmek güç ve para kaybedeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, güvenini sarsacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, karasızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun içine girmek istediklerini elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını tabutta görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments