Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı insanı tabutta görmek

Rüyada canlı insanı tabutta görmek

Rüyada canlı insanı tabutta görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı insanı tabutta gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada tabutta canlı insan görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı insanı tabutta görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet eder.

Rüyada canlı birini tabuta koymak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalettir.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı tabuta girmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek yanlış yollardan döneceğine, rızkının bollaşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı tabuta görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada canlı birini tabutta görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments